• Nacházíte se zde:
  • O firmě
  • Management kvality

Management kvality

Kvalita a další přednosti

Kvalitě je ve společnosti MAGNETON věnována maximální pozornost, tak abychom byli bez obtíží schopni splnit kvalitativní požadavky našich zákazníků. Věnujeme proto pozornost celému předvýrobnímu a výrobnímu procesu. Samozřejmostí je automatická výstupní kontrola každého finálního výrobku.

Neméně důležitá je bezproblémová spolupráce s dodavateli a výběr kvalitních vstupních materiálů, jejichž jakost je neustále kontrolována. Do této oblasti patří také zajištění péče o naše výrobky u zákazníků, tj. záruční a pozáruční servis.

Informace pro dodavatele.

 

Za řízení kvality je ve společnosti MAGNETON zodpovědný úsek kvality. Úzce spolupracuje se  zkušebním oddělením, které provádí dlouhodobé a komplexní testy našich výrobků. Opačným směrem probíhá spolupráce při přípravě nových výrobků s oddělením vývoje tak, aby splňovaly všechny kvalitativní požadavky.

Politika kvality je ke stažení zde.

Politika BOZP

 

Špičková kvalita výrobků MAGNETON je garantována mezinárodními certifikáty ISO a IATF, které firmě udělila na základě provedeného auditu společnost DNV.

Vlastní vývojové oddělení umožňuje společnosti MAGNETON nejen vyrábět své výrobky přesně dle specifických požadavků svých zákazníků, ale také přicházet s novými či netradičními řešeními.

O vysoké úrovni výrobků firmy MAGNETON svědčí řada významných zákazníků po celé Evropě.

Management system certification

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.